1.

اثر آبیاری قطره‌ای، جویچه‌ای و کود شیمیایی در تولید بذر چغندر قند

دوره 26.1، شماره 1، بهار 1391، صفحه 13-27
علی قدمی فیروزآبادی؛ محمد رضا میرزایی؛ سید محسن سیدان

2.

اثر اپیستازی برای عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک در ذرت با استفاده از تلاقی های آزمون سه جانبه

دوره 22، شماره 2، تابستان 1385، صفحه 237-247
فرهاد عزیزی؛ عبدالمجید رضایی

3.

اثرات اسانس آویشن برعملکرد، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 119، تابستان 1397، صفحه 19-30
داود محمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلا

4.

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، بهار 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

5.

اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره‌های نر بلوچی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 229-240
علی اصغر یعقوبی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ سید علیرضا وکیلی

6.

اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عمل‌‌آوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 109، زمستان 1394، صفحه 153-162
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

7.

اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم

دوره 5، شماره 19، تابستان 1395، صفحه 9-20
اتابک شاددل؛ علی نوبخت

8.

اثرات استفاده از دو نوع برنامه محدودیت غذایی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم و هزینه تولید در بلدرچین‌های تخم‌‌گذار ژاپنی

دوره 31، شماره 118، بهار 1397، صفحه 185-194
تورج غلامی؛ علی نوبخت

9.

اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار

دوره 5، شماره 19، تابستان 1395، صفحه 71-80
علی نوبخت

10.

اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 16، پاییز 1394، صفحه 19-28
علی نوبخت؛ سیامک قنبری

11.

‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 18، بهار 1395، صفحه 69-80
سینا دادگر؛ علی نوبخت

12.

اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و پارامترهای خونی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 108، پاییز 1394، صفحه 35-44
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

13.

اثرات استفاده از سطوح مختلف یونجه و خارشتر با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، تابستان 1396، صفحه 179-192
امید اسدی قدیم؛ علی نوبخت

14.

اثرات استفاده از گیاهان دارویی پونه (.Mentha plugium L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد و متابولیت‌های خون در بلدرچین‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 109، زمستان 1394، صفحه 3-14
علی نوبخت؛ سهراب آذرفر؛ یوسف مهمان‌‌نواز؛ محمدرضا قلعه نویی

15.

اثرات اقتصادی کولتیواتور کج ساق در تولید محصول چغندرقند

دوره 36، شماره 1، بهار و تابستان 1399
علی اکبر صلح جو؛ ابراهیم زارع؛ محسن بذرافشان

16.

اثرات تغذیه سطوح مختلف ال -آرژنین بر برخی فراسنجه های خونی، هورمون های تیروئیدی، تلفات و عملکرد جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما

دوره 28، شماره 107، تابستان 1394، صفحه 195-206
مختار فتحی

17.

اثرات تنش خشکی و ریزگرد بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک در گیاه سورگوم دانه ای (Sorghum bicolar L.)

دوره 33، شماره 02، تابستان 1399، صفحه 24-45
لیلی صادقی؛ مسعود رفیعی؛ جهانفر دانشیان

18.

اثرات جایگزینی کنجاله کنجد و افزایش سطح اسید آمینه لیزین جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‏های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 29، زمستان 1397، صفحه 3-12
افشین رحیمی النگی؛ کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ عبداله کاویان

19.

اثرات دانه‌ی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون بلدرچین‌های ژاپنی مولد

دوره 28، شماره 109، زمستان 1394، صفحه 121-132
کامبیز اعزازی؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد

20.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

21.

اثرات سطوح اسیدهای آمینه و روش های خوراک دهی بر عملکردو خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین

دوره 28، شماره 107، تابستان 1394، صفحه 147-160
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

22.

اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، تابستان 1396، صفحه 137-152
قاسم پورحسابی؛ شهاب قاضی؛ برومند چهارآئین؛ سید عبداله حسینی

23.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایة ذرت و گندم

دوره 4، شماره 16، پاییز 1394، صفحه 67-76
علی نوبخت

24.

اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.) بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 31، شماره 4، پاییز 1394، صفحه 698-708
علی نوبخت

25.

اثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌‌گذار

دوره 29، شماره 112، پاییز 1395، صفحه 21-32
یاشار آزاد وطن؛ علی نوبخت

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.