نوبخت, علی. (1395). اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), 71-80. doi: 10.22092/aasrj.2016.107589
علی نوبخت. "اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 19, 1395, 71-80. doi: 10.22092/aasrj.2016.107589
نوبخت, علی. (1395). 'اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), pp. 71-80. doi: 10.22092/aasrj.2016.107589
نوبخت, علی. اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 5(19): 71-80. doi: 10.22092/aasrj.2016.107589