آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,050
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,549,668
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,602,632
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1401). اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(42), 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
احسان رامرودی; فرید شریعتمداری; محمد امیر کریمی ترشیزی. "اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 42, 1401, 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1401). 'اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(42), pp. 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 11(42): 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب