وکیلی, رضا. (1400). اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای پرچرب فرآوری شده جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد، اجزای لاشه و لیپیدهای خون در جوجه های نرگوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(39), 41-54. doi: 10.22092/aasrj.2021.354043.1227
رضا وکیلی. "اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای پرچرب فرآوری شده جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد، اجزای لاشه و لیپیدهای خون در جوجه های نرگوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 39, 1400, 41-54. doi: 10.22092/aasrj.2021.354043.1227
وکیلی, رضا. (1400). 'اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای پرچرب فرآوری شده جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد، اجزای لاشه و لیپیدهای خون در جوجه های نرگوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(39), pp. 41-54. doi: 10.22092/aasrj.2021.354043.1227
وکیلی, رضا. اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای پرچرب فرآوری شده جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد، اجزای لاشه و لیپیدهای خون در جوجه های نرگوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 10(39): 41-54. doi: 10.22092/aasrj.2021.354043.1227


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.