آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,711
تعداد مقالات30,909
تعداد مشاهده مقاله24,199,096
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,568,601

1.

Apparent digestibility coefficients of crude protein, amino acids, crude lipid, dry matter and gross energy of ten feedstuffs for yearling Siberian sturgeon (Acipenser baerii, Brandt 1869)

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1500-1516

2.

Effect of different Alphamune levels in artificial diet on growth parameters, digestibility and enzyme activity of rainbow trout, Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1792)

دوره 15، شماره 3، مهر 2016، صفحه 1055-1066
E. Nazari؛ A. Keramat Amirkolaie؛ S. Karimzadeh

3.

Effect of solvent extracted soybean meal and full-fat soya on the protein and amino acid digestibility and body amino acid composition in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 504-517
A. G. Harlıoğlu

4.

Evaluation of Yarrowia lipolytica lipase 2 on growth performance, digestive enzyme activity and nutritional components of Russian sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii)

دوره 20، شماره 2، خرداد 2021، صفحه 396-409
Wen-qi Chen؛ Chengcai Zheng؛ Zhihong Jin؛ Zifeng Ye؛ Jun-wei Wu؛ Shi-chao Qian؛ Zhen-ju Wu؛ Cong Sun؛ Yuqiang Sun؛ Hui Fei

5.

Full replacement of fishmeal by poultry by –product meal in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1972) diet

دوره 13، شماره 4، دی 2014، صفحه 1069-1081
A. Keramat Amirkolaie؛ M. Shahsavari؛ M. Hedayatyfard

6.

اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های گوشتی (راس 308)

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 139-146
متین شکوری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل؛ رضا صفری؛ حامد قلی پور

7.

اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری

دوره 35، شماره 135، شهریور 1401، صفحه 121-132
زهرا یوسفی؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدایی فر؛ علی کیانی؛ افروز شریفی

8.

اثر انتقال باکتری‌های تجزیه کننده لیگنوسلولز روده موریانه به شیرابه شکمبه بر فراسنجه‌‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم و سرشاخه خرما در شرایط برون‌‌تنی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 219-230
ایوب عزیزی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ مرتضی چاجی؛ حسن فضایلی

9.

اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 57-70
ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق

10.

اثر جایگزینی علوفه جیره با کود مرغی عمل‌آوری شده بر گوارش‌پذیری مواد مغذی، پارامترهای شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی گوسفندان نر مغانی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 3-14
ایوب عزیزی؛ افروز شریفی؛ حسن فضائلی؛ بهاره طاهری دزفولی

11.

اثر دور آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی ژنوتیپهایی ازFestuca arundinacea در چین تابستانه

دوره 12، شماره 4، اسفند 1383، صفحه 345-363
عباس قمری زارع؛ علی قاسم زاده‌ دقیق؛ علی اشرف جعفری

12.

اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 103-116
بهریه شاهی؛ رسول پیرمحمدی؛ عبدالرحمان امینی

13.

اثر سطوح مختلف ضایعات پرتقال بر قابلیت هضم مواد مغذی ،آنزیم‌های فیبرولتیک ،فراسنجه های شکمبه‌ای و خونی در میش دالاق

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 113-124
آزاده نهاردانی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

14.

اثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 36، شماره 141، اسفند 1402، صفحه 21-32
عیدی احمدی؛ ایوب عزیزی؛ امیر فدایی فر؛ افروز شریفی

15.

اثر منابع متفاوت غلات بر قابلیت هضم جیره غذایی در اسب با استفاده از دو نشانگر داخلی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 3-12
احسان دیرکوندی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

16.

ارزیابی اثرات استفاده از مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد، کیفیت لاشه و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 37-54
محمود صحرائی؛ اباذر قنبری؛ رحمت کرمی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ اکبر یعقوبفر؛ داریوش شکوری؛ اکبر ابرغانی

17.

استفاده از آلکانهای واکسی گیاهان بعنوان نشانگر در مطالعات تغذیه ای

دوره 9، شماره 3، آذر 1381، صفحه 891-904
عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده

18.

بررسی اثرات پیاز ضایعاتی بر مصرف ماده خشک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خون در گوسفندان

دوره 34، شماره 132، آذر 1400، صفحه 15-28
زهرا شیروانی؛ امید دیانی؛ زهره حاج علیزاده

19.

بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 135-150
احمدعلی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم

20.

بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬

دوره 33، شماره 126، خرداد 1399، صفحه 83-94
سمیه فروزان؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ بهرام پارسا

21.

بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 23، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 97-104
حسین اورجی؛ محمد سوداگر؛ خسرو جانی خلیلی؛ فریبا داداشی؛ عبدالصمد کرامت؛ کوثر کمالی

22.

بررسی کیفیت علوفه گونه‌های مهم هالوفیت مراتع شور و قلیای استان گلستان در دو مرحله فنولوژی

دوره 24، شماره 3، مهر 1396، صفحه 537-546
محمد پاسندی؛ سیدعلی حسینی؛ عبدالله کاویان

23.

بررسی و تعیین کیفیت علوفه عجوه (Aellenia subaphylla) طی سه مرحله رویشی در مراتع قشلاقی استان سمنان

دوره 23، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 177-187
داریوش قربانیان؛ احسان زندی اصفهان؛ محمد امیرجان

24.

تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 65-70
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ محسن صحرایی بلوردی؛ خسرو پارسایی مهر

25.

تاثیر جایگزینی علف خشک یونجه و کاه گندم با علف خشک کنگر وحشی بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه و خون و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند کرمانی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 109-122
نرجس رفیعی پور احمدی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب