آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,446
تعداد مشاهده مقاله49,014,428
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,411,602
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. (1399). اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
ایمان حاج خدادادی; حسینعلی قاسمی; مهدی کاظمی بنچناری; مهدی خدایی مطلق. "اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. (1399). 'اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب