آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,606,474
تعداد دریافت فایل اصل مقاله74,764,798
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. (1399). اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
ایمان حاج خدادادی; حسینعلی قاسمی; مهدی کاظمی بنچناری; مهدی خدایی مطلق. "اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. (1399). 'اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب