آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,161
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,192
اورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. (1393). بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172
حسین اورجی; محمد سوداگر; خسرو جانی خلیلی; فریبا داداشی; عبدالصمد کرامت; کوثر کمالی. "بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1393, 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172
اورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. (1393). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172
اورجی, حسین, سوداگر, محمد, جانی خلیلی, خسرو, داداشی, فریبا, کرامت, عبدالصمد, کمالی, کوثر. بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 23(4): 97-104. doi: 10.22092/isfj.2015.103172


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب