فروزان, سمیه, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم, پارسا, بهرام. (1399). بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(126), 83-94. doi: 10.22092/asj.2019.124272.1816
سمیه فروزان; تقی قورچی; عبدالحکیم توغدری; بهرام پارسا. "بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 126, 1399, 83-94. doi: 10.22092/asj.2019.124272.1816
فروزان, سمیه, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم, پارسا, بهرام. (1399). 'بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(126), pp. 83-94. doi: 10.22092/asj.2019.124272.1816
فروزان, سمیه, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم, پارسا, بهرام. بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(126): 83-94. doi: 10.22092/asj.2019.124272.1816


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.