شاهی, بهریه, پیرمحمدی, رسول, امینی, عبدالرحمان. (1397). اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), 103-116. doi: 10.22092/asj.2018.108638.1345
بهریه شاهی; رسول پیرمحمدی; عبدالرحمان امینی. "اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 120, 1397, 103-116. doi: 10.22092/asj.2018.108638.1345
شاهی, بهریه, پیرمحمدی, رسول, امینی, عبدالرحمان. (1397). 'اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(120), pp. 103-116. doi: 10.22092/asj.2018.108638.1345
شاهی, بهریه, پیرمحمدی, رسول, امینی, عبدالرحمان. اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(120): 103-116. doi: 10.22092/asj.2018.108638.1345


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.