آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,453

1.

ارزیابی تنوع ژنتیکی جمعیت زنبور عسل ایرانی (Apis mellifera meda) در شمال‌غرب ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره و خصوصیات مرفولوژیکی

صفحه 3-16
لطفعلی دولتی؛ مصطفی ملایی؛ غلامحسین طهماسبی

2.

تعیین قابلیت هضم و استفاده از ساقه و برگ باقلای سیلو شده در جیره غذایی بره های پرواری دالاق

صفحه 17-24
محمد پاسندی

3.

تأثیر جیره های غذایی حاوی اوره و ملاس بر عملکرد پروار و نیتروژن اوره ای خون برّه های نر عربی

صفحه 25-38
احمد خیاط؛ حسن فضائلی؛ فرخ کفیل زاده

4.

تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ تاج خروس بر افزایش وزن، تخمیر شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی یک گله پرواری گوسفند مغانی

صفحه 39-54
یوسف روزبهان؛ جواد رضائی؛ حسن فضائلی؛ مجتبی زاهدی‌فر؛ قاسم مقصودی نژاد

5.

تاثیر پرتوتابی بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام، و قابلیت هضم برون تنی کنجاله کانولا

صفحه 55-66
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد

6.

اثر جایگزینی جو با تفاله چغندر بر عملکرد رشد، قابلیت هضم و آسیب شناسی بافت شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های با کنسانتره بالا

صفحه 67-78
محسن ساری؛ رضا بیضایی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی

7.

عوامل مرتبط با پذیرش و عدم پذیرش بیمه دام روستائی توسط دامداران استان سمنان (مطالعه موردی شهرستان گرمسار)

صفحه 79-90
علی اشرف حامدی اوغول‌بیک؛ محمد صادق صبوری

8.

انتخاب و ارزیابی پارامترها در تابعیت مولفه های اصلی و تابعیت خطی چندگانه برای پیش بینی وزن دنبه

صفحه 91-100
سید مهدی حسینی وردنجانی؛ سید رضا میرایی آشتیانی؛ عباس پاکدل؛ حسین مرادی شهر بابک

9.

تاثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک گلیسرید و پری‌بیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و لیپیدهای سرم خون مرغ های تخم‌گذار

صفحه 101-110
سید حسین شجاعی؛ نظر افضلی؛ سید جواد حسینی واشان

10.

تأثیر حذف مکمل ویتامینی در جیره های با سطح متفاوت انرژی بر عملکرد و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی در مواجه با تنش گرمایی

صفحه 111-122
بهروز دستار؛ امین عشایری زاده؛ سعید زره داران؛ بهاره شعبان پور؛ امید عشایری زاده؛ رضا میرشکار

11.

تاثیر عصاره ی هیدروالکلی آویشن بر عملکرد، وضعیت آنتی اکسیدانی و گازهای خونی جوجه های گوشتی دریافت کننده ی نیترات سدیم در آب آشامیدنی

صفحه 123-134
محسن دانشیار؛ توحید بومی

12.

اثر محدودیت کمی خوراک و تغذیه وعده ای بر عملکرد، ترکیبات لاشه و عارضه آسیت در جوجه های گوشتی

صفحه 135-146
حسین محب الدینی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران

13.

بررسی اثرات پودر زردچوبه، تفاله گوجه فرنگی و منبع چربی بر غلظت لیپیدهای خونی، فعالیت آنزیمی، فراسنجه های خون شناسی و سامانه ضداکسیدانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 147-160
سید جواد حسینی واشان؛ ابوالقاسم گلیان؛ اکبر یعقوبفر

14.

تاثیر مکمل سازی ویتامین E و آرژنین بر فعالیت آنزیم های پلاسما، برخی پارامترهای خونی، تلفات و عملکرد جوجه های گوشتی درگیر با سندرم افزایش فشار خون ریوی (آسیت)

صفحه 161-172
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ محسن دانشیار؛ فریده نبی زاده

15.

تأثیر سطوح اسید آمینۀ ال ترئونین بر عملکرد، ارزیابی اندام های تولید مثلی و رشد پر در بلدرچین ژاپنی

صفحه 173-182
دلنیا احمدپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

16.

اثر پودر سماق و پروبیوآنزیم بر عملکرد و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

صفحه 183-194
محمد امیدی زاده؛ نصراله ولی؛ جواد پوررضا

17.

اثرات نانوذرات نقره بر اجزای لاشه، برخی فراسنجه‏های خونی و فعالیت‏های آنزیمی آنتی‏اکسیدانی بلدرچین تخم‏گذار ژاپنی

صفحه 195-206
ئا کو رضائی؛ امجد فرزین پور

18.

تأثیر سطوح اسیدآمینۀ ال-ترئونین بر ارزیابی پاسخ های ایمنی، فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و مرفولوژی رودۀ باریک بلدرچین ژاپنی

صفحه 207-218
دلنیا احمدپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

19.

اثر فرآوری قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ارزش غذایی کلش گندم و برگ درخت خرما

صفحه 219-232
عبدالمهدی کبیری‌فرد؛ حسن فضائلی؛ محمدهادی صادقی؛ سیدابوطالب صادقی

20.

اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف برگ گردو و ویتامین E بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون، عملکرد و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 233-242
وحید عباسی‌راد؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی ممویی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مهدی زارعی

21.

برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات اقتصادی در مرغان بومی استان آذربایجان

صفحه 243-254
علی اکبر قره داغی؛ شعله قربانی؛ محمدعلی کمالی؛ مختارعلی عباسی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب