آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,111
تعداد مشاهده مقاله30,227,392
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,463,662

1.

Comparison of the growth, survival and nutritional value of Artemia using various agricultural by-products and unicellular algae Dunaliella salina

دوره 14، شماره 2، تیر 2015، صفحه 358-368
E Ownagh؛ N Agh؛ F Noori

2.

Nutritional value of freshwater mesozooplankton assemblages from Hanna Dam Lake, Iran, during a one-year study

دوره 12، شماره 2، تیر 2013، صفحه 301-319
O. Farhadian؛ S. Kolivand؛ M. Mahmoudi Khoshdarehgy؛ E. Ebrahimi Dorch؛ N. Mahboobii Soofiani

3.

Proximate composition and fatty acids profiles of Artemia cysts, and nauplii from different geographical regions of Iran

دوره 13، شماره 3، مهر 2014، صفحه 761-775
N. Peykaran Mana؛ H. Vahabzadeh؛ M. Seidgar؛ M. Hafezieh؛ H. R. Pourali

4.

اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت علوفه ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) در منطقه معتدل سرد استان کرمان

دوره 36، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 439-460
حمید نجفی نژاد؛ پیروز شاکری؛ مهدی امیرپور ربات

5.

اثر دوره‌ی رشد بر ارزش غذایی دو گونه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri Boiss.) و کرفس‌کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) در مراتع ییلاقی دیشموک (استان کهگیلویه و بویراحمد)

دوره 27، شماره 3، مهر 1393، صفحه 204-211
خدیجه کرمی بی زلیخایی؛ محمد ساغری؛ مسلم باشتنی؛ ذبیح الله محمدی

6.

ارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسون

دوره 23، شماره 1، دی 1393، صفحه 31-40
محمود حافظیه

7.

استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 131-150
مارل اسماعیل زاده؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

8.

یافته کوتاه: ارزش غذایی اسید های چرب دو ریز جلبک Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana

دوره 24، شماره 2، آذر 1394، صفحه 135-141
محمود حافظیه

9.

بررسی اثر فرآیند جوانه ‏زنی بر روی تغییرات ارزش تغدیه‏ ای و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماش

دوره 8، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 211-224
سمیرا طالبی نجف آبادی؛ اکرم شریفی؛ علی اصغر آبسالان

10.

بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی

دوره 4، شماره 1، دی 1400، صفحه 32-18
رضا یاری؛ مجید دشتی؛ مهناز زینبی؛ سید مصطفی پارسا‌محبی؛ نرجس عزیزی

11.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

12.

بررسی کیفیت علوفه‌ای چهار گونه مرتعی از خانواده کاسنی (مطالعه موردی مراتع بافت در استان کرمان)

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 735-747
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی؛ احمد پورمیرزایی؛ سید حمید مصطفوی

13.

تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 97-108
الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی

14.

ترکیبات شیمیایی، تولیدگاز و قابلیت هضم بخش‌های مختلف گیاه خربزه (L. Cucumis melo)

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 3-12
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

15.

تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 63-72
ابوالفضل زارعی؛ محمود حافظیه

16.

تعیین ارزش غذایی اکوتیپ‌های بومی گیاه علوفه‌ای اسپرس

دوره 2، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 26-40
همت علی انصاری؛ سیدمرتضی ابطحی

17.

تعیین ارزش غذایی اکوتیپ‌های بومی گیاه علوفه ای اسپرس Onobrychis viciifolia Scop.

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 دی 1395
همتعلی انصاری؛ سید مرتضی ابطحی

18.

تعیین ارزش غذایی پنج گونه شورروی در مراحل مختلف رشد در مناطق زمین‌سنگ و سیریک استان هرمزگان

دوره 28، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 55-68
محمدامین سلطانی پور؛ احسان زندی اصفهان

19.

تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت

دوره 9، شماره 36، آذر 1399، صفحه 3-12
عزیز کردونی؛ مهرزاد طاوسی؛ جواد مهدوی مجد؛ بهاره طاهری دزفولی؛ زینب عنافجه

20.

تعیین ارزش غذایی (مصرف اختیاری، قابل هضم مواد مغذی و مقدار انرژی) دو گونه درمنه دشتی و درمنه کوهی

دوره 9، شماره 2، شهریور 1381، صفحه 791-802
آشور محمد قره باش؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ علی ستاریان

21.

تعیین پتانسیل تغذیه‌ای چهار گونه گیاه (Arctium lappa، Verbascum thapsus ، Althaea officinalis و Ferula hermonis) در مراتع خراسان رضوی

دوره 26، شماره 3، مهر 1398، صفحه 599-612
محسن کاظمی؛ رضا ولی زاده

22.

سلامت مصرف و ارزش غذایی ماهی تیلاپیا

دوره 2، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 87-101
فرهاد رجبی پور؛ نسرین مشایی

23.

عملکرد کمی و کیفی علوفه اکوتیپ‌های یونجه مناطق سردسیر ایران

دوره 29، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 729-745
سیدمحمدعلی مفیدیان؛ علیرضا آقاشاهی؛ علی مقدم

24.

مروری بر استفاده از حشرات در تغذیه طیور، فرصت‌ها و چالش‌ها

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 167-186
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی

25.

مقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز

دوره 5، شماره 20، آذر 1395، صفحه 31-42
امیررضا صفائی؛ مرتضی رضایی؛ عبدالامیر راهنما

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب