آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,069
تعداد مقالات34,253
تعداد مشاهده مقاله47,029,949
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,957,304
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. (1386). تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
ابوالفضل زارعی; محمود حافظیه. "تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1386, 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. (1386). 'تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931
زارعی, ابوالفضل, حافظیه, محمود. تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 16(1): 63-72. doi: 10.22092/isfj.2007.114931


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب