قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
الهام قیومی جونیانی; ژاله خوشخو; عباسعلی مطلبی; یزدان مرادی. "تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1390, 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). 'تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 20(2): 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995