آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,731,228
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,177,525
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
الهام قیومی جونیانی; ژاله خوشخو; عباسعلی مطلبی; یزدان مرادی. "تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1390, 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). 'تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 20(2): 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب