آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,899
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,957
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
الهام قیومی جونیانی; ژاله خوشخو; عباسعلی مطلبی; یزدان مرادی. "تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1390, 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). 'تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 20(2): 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب