آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,975
تعداد مقالات33,408
تعداد مشاهده مقاله43,897,973
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,400,582
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
الهام قیومی جونیانی; ژاله خوشخو; عباسعلی مطلبی; یزدان مرادی. "تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1390, 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. (1390). 'تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995
قیومی جونیانی, الهام, خوشخو, ژاله, مطلبی, عباسعلی, مرادی, یزدان. تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 20(2): 97-108. doi: 10.22092/isfj.2017.109995


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب