آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,039
تعداد مقالات33,997
تعداد مشاهده مقاله46,056,296
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,290,787
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
مارل اسماعیل زاده; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب