آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,895
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,500
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
مارل اسماعیل زاده; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب