اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1401). استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه ‏زده بر ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
مارل اسماعیل زاده; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه ‏زده بر ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1401). 'استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه ‏زده بر ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه ‏زده بر ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.