1.

تأثیر کاهش تراکم نشانگرها بر صحت پیش‌‌بینی ژنومی روش‌‌های پارامتری

صفحه 3-16
خبات خیرآبادی؛ جمال فیاضی؛ هدایت اله روشنفکر؛ رستم عبداللهی ارپناهی

2.

مطالعه اثرات سطوح مختلف پودر دانه زیره و رازیانه بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در جیره‌های با کنسانتره زیاد به روش آزمایشگاهی

صفحه 17-28
مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمیدرضا میرزایی؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

3.

اثر افزودن سطوح مختلف پودر برگ پونه کوهی (Origanum vulgare L.) به جیره بر پایه گندم بر عملکرد، پاسخ ایمنی و متابولیت های خون جوجه های گوشتی

صفحه 29-44
حیدر زرقی؛ سونیا زکی زاده؛ علی ابراهیمی متین؛ محمد رضا صلواتی

4.

بررسی اثر استفاده از اسپرم ماده‌زا در برنامه سوپراوولاسیون بر روی توسعه و ساختار ژنتیکی گله

صفحه 45-54
جمال ستاروند؛ رضا سید شریفی؛ آزاده بوستان؛ نعمت هدایت ایوریق؛ جمال سیف دواتی

5.

اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر هضم مواد مغذی و ویژگی های دستگاه گوارش گوسفندان

صفحه 55-68
محمد مرادی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

6.

تحلیل اقتصادی دامداری‌های سنتی در شهرستان چالدران

صفحه 69-82
اعظم رضایی؛ محمد نصیرزاده

7.

مهار تولید ROS از طریق افزودن آنتی اکسیدان های هدفمند میتوکیو و تاثیر آنها بر عملکرد اسپرم‌های منجمد-یخ گشایی شده خروس

صفحه 83-92
ناهید محمدی؛ حسین دقیق کیا؛ غلامعلی مقدم؛ آرش جوانمرد؛ مایک مورفی

8.

صحّت پیش ‏بینی ‏های ژنومی برای صفات مرتبط با شیر در گاو نژاد نجدی

صفحه 93-104
سیّد مهدی حسینی وردنجانی؛ محمّد مهدی شریعتی؛ حسین مرادی شهر بابک؛ مجتبی طهمورث پور

9.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

10.

تاثیر تغذیه‌ درون تخم‌مرغی دی‌ال- ‌متیونین بر مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی یک روزه

صفحه 121-130
مرضیه ابراهیمی؛ بنفشه فردوست؛ غلامعلی مقدم؛ مسعود ادیب مرادی؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی؛ عباس رافت؛ آرش جوانمرد

11.

تعیین برخی عوامل مؤثر بر طول عمر گاوهای هلشتاین (مطالعه موردی: گاوداری‌های مؤسسه اقتصادی رضوی)

صفحه 131-142
سیدطاها موسوی دامناب؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ همایون فرهنگ فر

12.

تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق

صفحه 143-158
محمد اسدی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ شهریار کارگر

13.

قابلیت هضم، جمعیت پروتوزوآ و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای غیرخوراکی

صفحه 159-172
منوره قدوسی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ رضا طهماسبی

14.

اثر متقابل منبع دانه غلات و اندازه ذرات علوفه یونجه بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای، رشد اسکلتی و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیری هلشتاین

صفحه 173-186
علی صالح بهمن پور؛ فرشید فتاح نیا؛ مهدی میرزائی؛ گلناز تاسلی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی

15.

اثر مخلوط پودر گیاهان دارویی و اسانس آن‌ها بر الگوی تخمیر شکمبه، فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده هلشتاین

صفحه 187-202
مهدی مهرابادی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده

16.

تأثیر هسته خرمای تخمیر شده با آسپرژیلوس نایجر و باسیلوس سابتیلیس بر عملکرد، خصوصیت لاشه و جمعیت میکروبی ایلئومی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 203-220
ناصر محمودنیا؛ بهروز دستار؛ جواد بیات کوهسار؛ امید عشایری زاده

17.

بررسی اثر سطوح کاهشی پروبیوتیک بیوپل بر اساس سن بر عملکرد، سیستم ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

صفحه 221-234
عبداله شریفیان؛ حامد احمدی؛ محمد امیری کریمی ترشیزی

18.

اثرات ماه، فصل، سن گله مادر و وزن تخم مرغ‌های نطفه‌دار بر میزان جوجه‌درآوری و تلفات جنینی در طی دوره جوجه‌کشی

صفحه 235-246
آیدین عزیزپور

19.

ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندرقند و تلقیح باکتریایی و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های پرواری مغانی

صفحه 247-262
عبدالعزیز یانق؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ فرید مسلمی پور

20.

ارزیابی پیشرفت ژنتیکی صفات رشد در بز کرکی رایینی

صفحه 263-278
رضا بهمرام؛ مریم اسرافیلی تازه کند محمدیه

21.

اثر یک ترکیب اوره آهسته رهش تولید شده بر تولید گاز، تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیمهای میکروبی با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند

صفحه 279-290
ایوب عزیزی؛ افروز شریفی؛ حسن فضائلی

22.

تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 291-310
حسن نبی پور افروزی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ محمود شمس شرق؛ منصور رضائی

23.

اثرات اسانس گیاهان رزماری و نعناع فلفلی بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت برخی آنزیم‌های خون بلدرچین‌های ژاپنی

صفحه 311-326
یونس مولودی؛ محسن دانشیار

24.

مقایسه مدل های آماری غیرخطی توصیف کننده منحنی رشد در بزغاله های نژاد مهابادی

صفحه 327-338
عبداله رضاقلی وند لاهرود؛ محمد مرادی شهربابک؛ عباس پاکدل

25.

بررسی وضعیّت مدیریت ترکیب گلّه در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری استان البرز

صفحه 339-348
شهاب الدین گودرزی؛ علی رضا آقاشاهی؛ یوسف مهمان‌نواز؛ عبدالرضا تیموری

26.

تاثیر تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و ریخت شناسی پرز‌های ایلئوم جوجه‌های گوشتی

صفحه 349-366
محسن رجب زاده نسوان؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ امید عشایری زاده؛ مرتضی خمیری

27.

تأثیر استفاده از بیوچار معدنی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین

صفحه 367-378
مهسا هدایتی سیچانی؛ امیر داور فروزنده؛ پیروز شاکری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.