امین پور، ر.، و جعفری، ا. (1387). زیره سبز. نشریه ترویجی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
بهرامی، غ.، دانش مسگران، م. و وکیلی، س. (1389). تاثیر اسانسهای گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی. چهارمین کنگره علوم دامی ایران.صفحات:2101 - 2098
فریور، ف.، تربتی نژاد، ن.، حسینی، س. و جعفری، ی. (1392). تاثیر پودر دانه شنبلیله به عنوان افزودنی خوراکی درجیره، بر خصوصیات تخمیر شکمبه، قابلیت هضم، عملکرد پروار، کیفیت گوشت و برخی متابولیتهای خون گوسفند. رساله دکتری تغذیه دام، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
ساکی، س.، وکیلی، س. و دانش مسگران، م. (1393). اثر اسانس های گیاهی کاج و اکالیپتوس بر فراسنجههای تولید گاز خوراکهای دانهای در شرایط آزمایشگاهی. ششمین کنگره علوم دامی ایران – دانشگاه تبریز
سجادیان، م.، دانشگران، م.، وکیلی، ع.ر. و جهانی عزیزآبادی، ح. (1389). تاثیر اسانس برخی از چاشنیهای و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجههای تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی. چهارمین کنگره علوم دامی ایران - دانشگاه تهران
حقیر السادات، ب.، برنارد، ف.، کلانتر، س. و شیخها، م. (1389). بررسی ترکیبات موثر و خواص آنتی اکسیدانی اسانس گیاه دارویی زیرهی سیاه استان یزد. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، دوره 18 ، صفحات: 291 -284
مقتدر، م.،ایرجمنصوری، ع.،سالاری، ح. وفرهمند، آ. (1387). شناسایی ترکیبهای شیمیایی و بررسی اثر ضد میکروبی اسانس بذر زیره. فصلنامة علمی-پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران جلد 25 ، شمارة 1، صفحات: 28-20
نعمتی, م، هاشم زاده، ف. و اداوی، ظ.(۱۳۹۶). نقش گیاهان دارویی در تغذیه دام. اولین همایش ملی نقش گیاهان دارویی در اقتصاد مقاومتی، فریدونشهر، دانشگاه پیام نور مرکز فریدونشهر
AOAC. (2000). Official Methods of Analysis. 17th ed. Association of Official Analytical Hemists, Gaithersburg, MD.
Benchaar, C., Chaves, A.V., Fraser, G.R., Wang, Y., Beuchemin. K.A. and McAllister T.A. (2007). Effects of essential oils and their components on in vitro rumen microbial fermentation. Canadian Journal of Animal. Science. 87: 413-419
Benchaar, C. and Greathead, H. (2011). Essential oils and opportunities to mitigate enteric methane emissions from ruminants. Animal Feed Science and Technology. 166: 338355.
Broderick, G. and Kang, J. H. (1980). Automated simultaneous determination of ammoniaand total amino acids in ruminal fluid and in vitro media.Journal of Dairy Science, 63: 64–75..
Busquet, M., Calsamiglia, S., Ferret, A., and Kamel, C., (2006). Plant extracts affect in vitro rumen microbial fermentation. Journal of Dairy Science. 89: 761–771.
Cardozo, P.W., Calsamiglia, S., Ferret, A. and Kamel, C. (2014). Effects of alfalfa extract anise, capsicum and a mixture of cinnamaldehyde and eugenol on ruminalfer-mentation and protein degradation in beef heifers fed a high concentrate diet. Journal of Animal Science. 84: 2801-2808.
Castillejosa, L., Calsamigliaa, S., Ferreta, A. and Losa. R. (2005).Effects of a specific blend of essential oil compounds and the type of diet on rumen microbial fermentation and nutrient flow from a continuous culture .system. Animal Feed Science and Technology.119: 29–41
Jahani-Azizabadi, H., Danesh Mesgaran, M., Vakili, A. R. and Rezayazdi, K. 2014. Effect of some plant essential oils on in vitro ruminal methane production and on fermentation characteristics of a mid-forage diet. Journal of Agriculture Science Technology.16: 1543-1554.
Jahani-Azizabadi, H., Danesh-Mesgaran,M., Vakili, A. R. and Heravi-Moussavi, A. R. (2009). Screening the activity of medicinal plants or spices on In vitro ruminal methane production. Jurnal of Dairy Science.92: 277-278.
Hart, K. J., Yanez- Ruiz, D. R., Duval, S. M., Mcewan, N. R. and Newbold, C. J. (2008). Plant extracts to manipulate rumen fermentation. Animal Feed Science and Technology. 147: 8-35
Ivan, M., Neill, L., Foster, R., Alimon, R., Rode, L.M, and Entz , T. (2000). Effects of Isotricha, Dasytricha, Entodinium, and total fauna on rumianal fermentation and duodenal flow in wethers fed different diets. Journal of Dairy Science. 83: 776 – 787.
Kamara, D.N., Agarwal , N. and Chaudhary, L.C, (2006). Inhibition of ruminal methanogenesis by tropical plants containing secondary compounds. International Congress Series, 1293: 156–163.
.Khiaosaard, R., and Zebeli, Q. (2014). Meta-analysis of the effects of essential oils and their bioactive compounds on rumen fermentation characteristics and feed effi ciency in ruminants. Journal of Animal Science.91:1819–1830.
Kilic, U., Boga, M., Gorgulu., M., and Şahan, Z., (2011). The effects of different compounds in some essential oils on in vitrogas production. Journal of Animal and Feed Sciences. 20: 626–636.
Macheboeuf, D., Morgavi, D.P., Papon, Y. Mousset, J.L. and Arturo-Schaan, M. (2008). Dose-response effects of essential oils on In vitro fermentation activity of the rumen microbial population. Animal Feed Science and. Technology. 145: 335-350.
Mao, H.L., Wang, J.K., Zhou, Y.Y. and Liu., J.X. ( 2010). Effects of addition of tea saponins and soybean oil on methane production, fermentation and microbial population in the rumen of growing lambs. Livestock Science 129: 56–62.
Marten, G.C., and R.F. Barnes. (1980). Prediction of energy digestibility of forages with in vitro rumen fermentation and fungal enzymes systems. P 61-71. In Pidgen, W.J., C.C. Balch, and M. Graham, (ed.) tandardization of Analytical Methodology for Feeds. International Development Research Center, Ottawa.
Mcintosh, F., Williams, P., Losa, R., Wallace, R., Beever, D. and Newbold, C. (2003). Effects of essential oils on ruminal metabolism and their protein metabolism. Applied and Environmental Microbiology. 69: 5011-5014
Menke, K. and Steingass H. (1988). Estimation of the energetic feed value obtained from chemical analysis and in vitro gas production using rumen fluid. Animal Research and Development, 28: 7-55.
Patra, A.K., Kamra, D.N. and Agarwal, N. (2010). Effects of extracts of spices on rumen methanogenesis, enzyme activities and fermentation of feeds in vitro. Journal of Science Food Agriculture. 90: 511-520.
Ramakrishna, R.R., Platel, K. and Srinivasan, K. (2003). Invitroinfluence of species and spice-activeprinciples on digestive Enzymes of rat pancreasand small intestine. Nahrung, 47: 408-412.
Sallam, S.M.A., Bueno, S., Brigide, I., Godoy, P. P.B., Vitti, P. and Abdalla, D. (2009). Investigation of potential. new opportunities for plant extracts on rumen microbial fermentation in vitro. Zaragoza : CIHEAM / FAO / NAGREF. pp: 255-260 .
Tekeli. A. Çelik, L. and Kutlu, H. (2007). Plant Extracts; a New Rumen Moderator in Ruminant Diets. Tekirdag. Ziraat Fakultesi Dergisi Journal of Tekirdag Agricultural Faculty.
Van Soest, P.J., Robertson, J.B. and Levis, B.A. (1991). Method for dietary fiber, neutral detergent fiber, and non- starch polysaccharides in relation to animal nutrition. Journal of Dairy Science. 74: 3583-3597.
Ørskov, E. R. and McDonald, I. (1979). The estimation of protein degradability in the rumen from incubation measurements weighted according to rate of passage. Journal of Agricultural Science, 92: 499–503.