آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,848
تعداد مقالات32,322
تعداد مشاهده مقاله41,447,488
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,648,262
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
درخشنده رحیمی; حسین منصوری یاراحمدی; اکبر یعقوبفر; جعفر فخرایی. "اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 122, 1398, 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). 'اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), pp. 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(122): 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب