آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,789,785
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,713,142
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
درخشنده رحیمی; حسین منصوری یاراحمدی; اکبر یعقوبفر; جعفر فخرایی. "اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 122, 1398, 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). 'اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), pp. 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(122): 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب