آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,893,040
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,341,951
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
درخشنده رحیمی; حسین منصوری یاراحمدی; اکبر یعقوبفر; جعفر فخرایی. "اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 122, 1398, 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. (1398). 'اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(122), pp. 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678
رحیمی, درخشنده, منصوری یاراحمدی, حسین, یعقوبفر, اکبر, فخرایی, جعفر. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(122): 105-120. doi: 10.22092/asj.2018.121430.1678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب