1.

Determination of Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of 55 Iranian Berberis Genotypes

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1400
Zahra Behrad؛ Fatemeh Sefidkon؛ Hossein Ghasemzadeh؛ Hassan Rezadoost؛ Ahmad Balandary

2.

Essential Oil Composition, Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, Total Phenolic and Flavonoid Contents from Pomace of Citrus aurantifolia

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 103-116
Hossein Tavallali؛ Atefeh Bahmanzadegan؛ Vahid Rowshan؛ Vahid Tavallali

3.

In vitro Callus Induction and Analysis of Essential Oil Constituents in Leaves and Callus of Pistacia atlantica subsp. kurdica

دوره 3، شماره 1، تیر 2014، صفحه 69-77

4.

اثر غلظت‌های مختلف مس بر فعالیت‌ آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و ترکیب‌های فنلی در برگ و ریشه گیاه بارهنگ (Plantago major L.)

دوره 26، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 544-554
مه‌لقا قربانلی؛ آرین ساطعی؛ سارا نصیری سوادکوهی

5.

اثر مقادیر مختلف نیکل بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و سنتز ترکیب‌های ثانویه در گیاه بنگ‌دانه (Hyoscyamus niger L.)

دوره 30، شماره 3، مرداد 1393، صفحه 402-413
طیبه حیدری؛ زهرا اسرار؛ فاطمه نصیبی

6.

بررسی اثر استخراج ترکیب‌های فنولی میوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال‌های مختلف بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 59-72
مریم قادری قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمدحسین عزیزی؛ محمد قربانی

7.

بررسی اثر تنش خشکی بر ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان در گیاه دارویی کتان (Linum usitatissimum L.)

دوره 27، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 647-658
مه‌لقا قربانلی؛ غلامرضا بخشی‌خانیکی؛ انوشه ذاکری

8.

بررسی تغییرات ترکیب‌های فنلی و قابلیت دگرآسیبی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep.) در غلظت‌های مختلف عصاره‌های متانولی و اتانولی حاصل از اندام هوایی و زمینی بر گیاهچه کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 31، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 919-930
مرتضی علیرضایی نقندر؛ مجید عزیزی؛ پریسا طاهری؛ محمدصادق صادقی

9.

بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 31-48
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه

10.

تأثیر شوری و تغذیه روی بر رشد و خواص آنتی‌اکسیدانی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در یک خاک آهکی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 25-35
مجید حجازی مهریزی؛ حسین شریعتمداری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ فریبرز معطر


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.