آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,069
تعداد مقالات34,253
تعداد مشاهده مقاله47,033,437
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,959,468
حبیبی, رضا, خسروشاهی, اصغر, روفه گری نژاد, لیلا, زمردی, شهین, آصفی, نارملا. (1401). تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321
رضا حبیبی; اصغر خسروشاهی; لیلا روفه گری نژاد; شهین زمردی; نارملا آصفی. "تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321
حبیبی, رضا, خسروشاهی, اصغر, روفه گری نژاد, لیلا, زمردی, شهین, آصفی, نارملا. (1401). 'تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321
حبیبی, رضا, خسروشاهی, اصغر, روفه گری نژاد, لیلا, زمردی, شهین, آصفی, نارملا. تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب