آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,818
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,912
حبیبی, رضا, خسروشاهی, اصغر, روفه گری نژاد, لیلا, زمردی, شهین, آصفی, نارملا. (1401). تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321
رضا حبیبی; اصغر خسروشاهی; لیلا روفه گری نژاد; شهین زمردی; نارملا آصفی. "تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321
حبیبی, رضا, خسروشاهی, اصغر, روفه گری نژاد, لیلا, زمردی, شهین, آصفی, نارملا. (1401). 'تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321
حبیبی, رضا, خسروشاهی, اصغر, روفه گری نژاد, لیلا, زمردی, شهین, آصفی, نارملا. تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 135-150. doi: 10.22092/fooder.2023.356910.1321


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب