آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,028,075
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,245,321

1.

اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 23-30
نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور

2.

اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 109-120
یاسین مطلبی؛ سید مهدی اجاق؛ عباسعلی مطلبی؛ رضا صفری

3.

اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 19، شماره 2، شهریور 1389، صفحه 77-84
میثم طاولی؛ متین شکوری؛ عباسعلی مطلبی؛ حامد قلی پور نوذری؛ سمیرا ناصری

4.

استفاده از سدیم آلژینات جهت پوشش خوراکی ماهی کیلکای مهمولی () هنگام بسته بندی و ارزیابی باکتریایی، شیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 61-76
مینا سیف زاده؛ عباسعلی مطلبی؛ محمد تقی مظلومی

5.

بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 129-138
ملیکا ناظمی؛ عباسعلی مطلبی؛ شهلا جمیلی؛ پرگل قوام مصطفوی؛ علی ماشینچیان

6.

بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 87-98
یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

7.

بررسی امکان افزایش ماندگاری خاویار تاس ماهی سیبری (Acipenser baeri) از طریق بسته‌بندی با پوشش کیتوزان توأم با لیزوزیم، اسید استیک و نانوذرات ناتامایسین

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 139-151
بیگلر خرم؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر

8.

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

9.

بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 132-146
بابک کرمی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی

10.

بررسی ساختار طولی- وزنی و نسبت جنسی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) دریاچه سد ارس

دوره 18، شماره 3، مهر و آبان 1388، صفحه 139-148
علی محسن پور آذری؛ علیرضا عاصم؛ عباسعلی مطلبی؛ فریدون محبی؛ صابر شیری

11.

بررسی شکوفایی جلبکی مضر(کشند قرمز) Cochlodinium polykrikoides درآبهای خلیج فارس

دوره 23، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 49-60
غلامعباس زرشناس؛ عباسعلی مطلبی؛ فاطمه محسنی زاده؛ سیمین دهقان؛ فرشته سراجی؛ کیومرث روحانی

12.

بررسی علل عدم بروز پدیده کشند قرمز درآب های سواحل خوزستان

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 1-12
سیمین دهقان مدیسه؛ غلامعباس زرشناس؛ سارا سبز علیزاده؛ منصور خلفه نیلساز؛ عباسعلی مطلبی؛ یوسف میاحی

13.

بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 121-132
ذبیح اله بهمنی؛ علی اصغر خانی پور؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عباسعلی مطلبی

14.

بررسی کمی و کیفی جراحت های پوستی ناشی از مصرف خوراکی مقادیر مختلف آفلاتوکسین B1 (AFB1) در فیل ماهی پرورشی Huso huso))

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 43-52
ابوالفضل سپهداری؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ عیسی شریف پور؛ عباسعلی مطلبی؛ علیرضا خسروی؛ شاپور کاکولکی؛ حمیدرضا پورعلی؛ مهدی معصوم زاده؛ علی حلاجیان

15.

پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 67-78
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی

16.

تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 119-130
سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

17.

تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 97-108
الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی

18.

تاثیر نایسین Z بر برخی پارامترهای شیمیایی و باکتریایی مولد فساد در سوریمی ماهی کیلکا معمو لی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 41-56
عبداله دهبندی؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر؛ رضا پورغلام

19.

تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و سطوح اسیدهای چرب در تخمدان ماهیان کپور دریایی حوضه جنوب شرقی دریای خزر (سال 1386-1387)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 151-160
سکینه یگانه؛ بهاره شعبانپور؛ هدایت حسینی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی شعبانی؛ مهناز معینی؛ عباسعلی مطلبی

20.

شناسایی قسمتهای بدون استخوان در فیله ماهی کپور نقره ای

دوره 19، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 121-128
عباسعلی مطلبی؛ سیدحسن جلیلی؛ احمد غرقی

21.

مطالعه اپیدمیولوژیک بیماری دهان قرمز روده ای (Disease Enteric Redmouth) در مزارع قزل آلای رنگین کمان پرورشی در استان آذربایجان غربی و تعیین ارتباط عوامل محیطی با بروز بیماری

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 31-41
سید جلیل ذریه زهرا؛ شاپور کاکولکی؛ میلاد عادل؛ مهرداد امیری کار؛ نیما بهبودی؛ عباسعلی مطلبی؛ داریوش آزادیخواه؛ علی نکوئی فرد؛ حسین یاوری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب