کرمی, بابک, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سیدابراهیم, سلطانی, مهدی. (1392). بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 132-146. doi: 10.22092/isfj.2017.110140
بابک کرمی; عباسعلی مطلبی; سیدابراهیم حسینی; مهدی سلطانی. "بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1392, 132-146. doi: 10.22092/isfj.2017.110140
کرمی, بابک, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سیدابراهیم, سلطانی, مهدی. (1392). 'بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 132-146. doi: 10.22092/isfj.2017.110140
کرمی, بابک, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سیدابراهیم, سلطانی, مهدی. بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(3): 132-146. doi: 10.22092/isfj.2017.110140