فهیم دژبان, یاسمن, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سید ابراهیم, خانیپور, علی اصغر, سلطانی, مهدی, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. (1392). بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122
یاسمن فهیم دژبان; عباسعلی مطلبی; سید ابراهیم حسینی; علی اصغر خانیپور; مهدی سلطانی; قربان زارع گشتی; فرشته خدابنده. "بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1392, 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122
فهیم دژبان, یاسمن, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سید ابراهیم, خانیپور, علی اصغر, سلطانی, مهدی, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. (1392). 'بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122
فهیم دژبان, یاسمن, مطلبی, عباسعلی, حسینی, سید ابراهیم, خانیپور, علی اصغر, سلطانی, مهدی, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(2): 87-98. doi: 10.22092/isfj.2017.110122