آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,967
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,051
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
سید صابر مستولی‌زاده; یزدان مرادی; محمد صدیق مرتضوی; عباسعلی مطلبی; منصوره قائنی. "تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). 'تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب