مستولیزاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
سید صابر مستولیزاده; یزدان مرادی; محمد صدیق مرتضوی; عباسعلی مطلبی; منصوره قائنی. "تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولیزاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). 'تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولیزاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929