آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,370,278
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,814,955
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
سید صابر مستولی‌زاده; یزدان مرادی; محمد صدیق مرتضوی; عباسعلی مطلبی; منصوره قائنی. "تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). 'تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب