آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,861
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,451

1.

تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی

صفحه 3-14
مقصود بشارتی؛ مجتبی نکو؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی

2.

مقایسه اثرات محرک‌های رشد بر پایه گیاهان دارویی و پری‌بیوتیک ( لاکتوز) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

صفحه 15-28
عبدالرضا محسنی قره چیق؛ جعفر فخرایی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ هوشنگ لطف الهیان

3.

ارزشیابی خصوصیات پروتئین پودر بقایای کشتارگاه طیور با مدل CNCPS و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد بره های پرواری نژاد بلوچی

صفحه 29-38
محدثه رودباری؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی؛ بهروز دستار؛ راحله رجبی علی آبادی؛ محمدرضا بیرجندی

4.

اثر جرم ذرت بر عملکرد و شاخص های ایمنی جوجه های گوشتی

صفحه 39-52
مجید توکلی؛ فرید شریعتمداری؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیرحسین علیزاده قمصری

5.

مقایسه سیستم ایمنی، جمعیت میکروبی، فراسنجه‌های خونی و صفات عملکرد پنج سویه متداول جوجه گوشتی در ایران

صفحه 53-68
صیفعلی ورمقانی؛ محمد اکبری قرایی؛ حسین ابوالفتحی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ هوشنگ جعفری

6.

واگرایی ژنتیکی دو جمعیت نژاد بز گوشتی و شیرده: بر پایه تحقیقات چند شکلیهای نوکلئوتیدی موجود در ژن‌های کاندیدا

صفحه 69-82
آرش جوانمرد؛ نادر اسدزاده؛ رضا توحیدی؛ رضا مسعودی

7.

تأثیر جیره های غنی شده با پروبیوتیک، پری بیوتیک و کنجاله سویا تخمیری بر عملکرد، مورفولوژی روده و جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا تیفی‌موریوم

صفحه 83-96
حسین محب الدینی؛ وحید جزی؛ اکرم شبانی؛ امین عشایری زاده؛ رضا برکتین

8.

اثر مدل در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن در دو جمعیت بلدرچین ژاپنی

صفحه 97-108
ابوالقاسم سراج؛ ندا فرزین؛ فرناز جعفری

9.

برآورد میزان همخونی و پس روی ناشی از آن بر صفات اقتصادی مرغ‌های بومی اصلاح شده شمال ایران

صفحه 109-124
شعله قربانی؛ حسین عمرانی

10.

تأثیر نانو اکسید آهن بر شاخص‌های عملکردی، کیفی تخم مرغ و وضعیت پاداکسایشی مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 125-140
امیر جوادی فر؛ سید جواد حسینی واشان؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ یاسمن شمشیرگران

11.

عملکرد، فراسنجه‌های خونی و متابولیسم شکمبه در میش‌های مصرف کننده منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب در دوره انتقال

صفحه 141-154
اصغر محمدیان؛ یونس علی علی جو؛ حامد خلیل وندی

12.

مطالعه وزن بدن و برخی خصوصیات بیومتری اکوتیپ های مختلف شتر تک کوهانه در منطقه جنوب استان کرمان

صفحه 155-168
جمشید احسانی نیا

13.

اثر نوع جیره و RFI بر فراسنجه‌های خونی و عملکرد بره‌های نر نژاد کرمانی

صفحه 169-178
معظمه گوری؛ محمدرضا دهقانی؛ مصطفی یوسف الهی؛ ریحانه هوشیار

14.

مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد، اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 179-190
حدیث حیدری؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی

15.

تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 191-204
ابراهیم محمدی کوتیانی؛ جعفر فخرائی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی

16.

پاسخ ایمنی و فعالیت‌های آنزیمی جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی به داروی نیتروگلیسیرین

صفحه 205-216
محمد حسین نعمتی؛ سید سعید موسوی؛ صیفعلی ورمقانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب