آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,038
تعداد مقالات33,994
تعداد مشاهده مقاله46,011,461
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,271,349
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
مقصود بشارتی; مجتبی نکو; ذبیح اله نعمتی; امیر کریمی. "تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). 'تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب