آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,912
تعداد مقالات32,833
تعداد مشاهده مقاله43,165,872
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,716,950
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. (1399). تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
ابراهیم محمدی کوتیانی; جعفر فخرائی; اکبر یعقوبفر; حسین منصوری یاراحمدی. "تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. (1399). 'تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب