1.

اثر ژل آلوئه‌ورا بر روی عملکرد، جمعیت میکروبی روده، متابولیت‌های خون، تیترآنتی بادی و درصد گلبول‌های سفید درجوجه‌های گوشتی

صفحه 3-12
مینا کوشش؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

2.

برآورد هم خونی ژنومی و ارزیابی هموزیگوسیتی ایجاد شده در گاوهای سرابی و نجدی

صفحه 13-30
احد خصالی اقطاعی؛ مهدی وفای واله؛ حسین مرادی شهر بابک؛ غلامرضا داشاب

3.

بررسی چندشکلی تعدادی از جایگاه‌های ریز‌ماهواره‌ای کروموزوم 3 و ارتباط آن‏ها با تولید پشم در گوسفند بلوچی

صفحه 31-42
مریم قلی زاده؛ جمال فیاضی؛ رضا ولی زاده؛ حامد خراتی کوپایی؛ غلام رضا داشاب

4.

اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی

صفحه 43-56
هاجر ابراهیمی؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی

5.

اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف

صفحه 57-70
ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق

6.

ارزیابی شایستگی ژنتیکی-اقتصادی اسپرم‌های وارداتی گاوهای نر هلشتاین در اقلیم‌های مختلف ایران

صفحه 71-80
معصومه نظری؛ امیر رشیدی؛ محمد رزم کبیر؛ علی سفیدمزگی؛ مزدک کاظمی

7.

مقایسه برخی از توابع غیرخطی برای توصیف منحنی رشد در گوسفند ماکویی

صفحه 81-92
رضا بهمرام؛ آذر راشدی ده صحرائی

8.

اثر بتائین و سویه بر عملکرد و بیان ژن BHMT در جوجه‌های گوشتی در معرض آب آشامیدنی دارای سطوح مختلف غلظت کل جامدات محلول

صفحه 93-108
مسعود مستشاری محصص؛ علی اصغر صادقی؛ سعید اسماعیل خانیان؛ جعفر احمدی

9.

تغییرات هورمون انسولین و برخی فراسنجه‌های تولیدی و خونی در گاوهای اوایل شیردهی تغذیه شده با جیره‌های گلوکوژنیک و لیپوژنیک

صفحه 109-120
سید مهدی موسوی؛ مهدی خدایی مطلق؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی پورحمدالله

10.

اثر جایگزینی مکمل معدنی ید با ید آلی در جیره غذایی بر عملکرد و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 121-134
مرتضی بهروزلک؛ محسن دانشیار؛ رقیه پوربایرامیان؛ وحید واحدی

11.

بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌گوشتی

صفحه 135-150
احمدعلی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم

12.

بررسی اثرات هم افزایی جیره های حاوی کنجاله سویای تخمیری و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های فیزیولوژیکی جوجه های گوشتی

صفحه 151-164
حسین محب الدینی؛ امین عشایری زاده؛ وحید جزی؛ مجید طغیانی؛ اکرم شبانی؛ الهام اسدی صومعه

13.

مروری بر آمیخته گری در گوسفندان ایران

صفحه 165-176
محمود وطن خواه؛ سونیا زکی زاده

14.

تاثیر سطوح مختلف سبوس ذرت بر جمعیت میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی و ابقای نیتروژن در میش‌های دالاق

صفحه 177-188
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ رضا کمالی

15.

اثر تزریق ویتامین C و مس در گاوهای دوره انتقال بر ترکیب آغوز و متابولیت‌های سرم گوساله‌های تازه متولد شده

صفحه 189-198
شریف خدامرادی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی

16.

تعیین ترئونین مورد نیاز جوجه‌های گوشتی سویه آرین 386 در دوره‌ پایانی (22 تا 42 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ‌های عملکرد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی

صفحه 199-210
ابراهیم بحرینی؛ محمد بوجارپور؛ سید عبداله حسینی؛ سمیه سالاری؛ هدایت الله روشنفکر؛ امیرحسین علیزاده قمصری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.