آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,558
تعداد مشاهده مقاله42,483,011
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,248,100
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
هاجر ابراهیمی; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی. "اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). 'اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب