آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,081
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,700
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
هاجر ابراهیمی; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی. "اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). 'اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب