آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,453

1.

اثر اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis) بر عملکرد و میکروفلور روده جوجه های گوشتی

صفحه 3-12
محمد روستائی علی مهر؛ هاجر عزیزی؛ محمود حقیقیان رودسری

2.

مطالعه تأثیر اندازه فیزیکی کلینوپتیلولیت بر بافت شناسی کبد، خصوصیات لاشه و میزان فعالیت آنزیم‏های خون جوجه‏ های گوشتی تغذیه شده با جیره‏های آلوده شده با آفلاتوکسین

صفحه 13-24
بهمن پریزادیان کاوان؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی؛ یوسف مصطفی‏ لو

3.

تعیین معادله تابعیت صفت وزن شتر از صفات بیومتری شتران نژاد یزدی با استفاده از آنالیز رگرسیون خطی چند متغیره به روش تحلیل مؤلفه های اصلی

صفحه 25-34
حسین مرادی شهر بابک؛ محمد مرادی شهربابک؛ سید رضا میرایی آشتیانی؛ هادی مقبلی

4.

اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و پارامترهای خونی مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 35-44
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

5.

برآورد پارامترهای ژنتیکی و ارزیابی اثر هم خونی بر وزن تولد و زنده مانی بره‌های بلوچی

صفحه 45-57
ابراهیم میرزامحمدی

6.

اثر روغن ماهی و مکمل سلنیوم بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بره های نر نژاد لری بختیاری

صفحه 55-64
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه

7.

تأثیر مصرف تفاله مرزه خوزستانی بر غلظت لیپوپروتئین ها، تری گلیسریدو کلسترول خون بره های پرواری

صفحه 65-72
زینب کوه نشین؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ حشمت ا... خسروی نیا

8.

برآورد همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات تولیدی و تولید مثل در گوسفندان نژاد شال

صفحه 73-82
شهرام حسین زاده؛ مهدی بهلولی؛ محمد شمس اللهی؛ علی قاضی خانی شاد؛ سید عباس رافت؛ حسین محمدی؛ ابوذر نجفی؛ مصطفی مدد

9.

بررسی تاثیر مکمل ال-آرژنین بر وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما،کبد و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما

صفحه 83-94
مختار فتحی؛ تیمور تنها

10.

تزریق ریز ذرات نقره و عصاره های آویشن و مرزه در تخم مرغ مادران گوشتی و تأثیر آن بر برخی فراسنجه های ایمنی در جوجه های تفریخ شده

صفحه 95-100
جلال سالاری؛ علی اصغر ساکی؛ معصومه عباسی نژاد؛ میلاد منافی

11.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره مرزه ماکرانتا بر فراسنجه های میکروسکوپی و بیوشیمیایی اسپرم گاو پس از فرآیند انجماد–یخ گشایی

صفحه 101-112
حسین دقیق کیا؛ رقیه شهباززاده؛ ایرج اشرفی

12.

اثر روغن ماهی یا چربی اشباع پالم بر وضعیت متابولیکی گاو هلشتاین طی دوره انتقال

صفحه 113-128
هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی

13.

بهبود ژنتیکی ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی در بره های لری بختیاری در اثر انتخاب برای کاهش چربی

صفحه 129-136
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه؛ سید احمد میرهادی

14.

بررسی کیفیت منی و میزان متابولیت ها و آنزیم های پلاسمای منی و خون در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ مغانی

صفحه 137-146
سجاد فاطمی سیدبگلو؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ مرتضی مموئی؛ طاهره محمدآبادی؛ سیامک قضائی

15.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پساب تقطیری حاصل ازکارخانه الکل سازی با بسترملاس بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در گوساله های نر پرواری

صفحه 147-156
بهروز ورمزیار؛ برهان شکر الهی؛ محمد مهدی معینی

16.

اثر وانادیوم (وانادیل سولفات) بر تولید شیر، دینامیک تخمدان و برخی از فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواخر دوره زایش و اوایل دوره شیردهی

صفحه 157-168
سید رسول حیدری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ غلامرضا قربانی؛ مهدی دهقان بنادکی

17.

تعیین اثرات تزریق ماده لاکتوفرین در تخم مرغ مادران نژاد تخم گذار قبل از جوجه کشی، بر استحکام و ویژگی های بافتی استخوان ساق پا و عملکرد پس از هچ

صفحه 169-180
علی اصغر ساکی؛ همایون محمودی؛ امیر اسکندرلو؛ میلاد منافی

18.

اثر سطوح پودر ضایعات عناب بر صفات عملکردی، لیپیدهای خونی و فعالیت آنزیم‌های کبدی جوجه‌های گوشتی

صفحه 181-194
اکبر صبور قله زو؛ نظر افضلی؛ سید محمد حسینی؛ سید جواد حسینی واشان

19.

تعیین ضرایب اقتصادی صفات زنده‌مانی، تولیدی و تولیدمثلی گوسفندان زل در سیستم پرورش غیرمتمرکز

صفحه 195-202
سیما ساورسفلی؛ مختارعلی عباسی؛ غلامرضا مختارپور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب