طالبی, محمدعلی, وطن خواه, محمود, میرهادی, سید احمد. (1394). بهبود ژنتیکی ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی در بره های لری بختیاری در اثر انتخاب برای کاهش چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(108), 129-136. doi: 10.22092/asj.2015.104407
محمدعلی طالبی; محمود وطن خواه; سید احمد میرهادی. "بهبود ژنتیکی ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی در بره های لری بختیاری در اثر انتخاب برای کاهش چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 108, 1394, 129-136. doi: 10.22092/asj.2015.104407
طالبی, محمدعلی, وطن خواه, محمود, میرهادی, سید احمد. (1394). 'بهبود ژنتیکی ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی در بره های لری بختیاری در اثر انتخاب برای کاهش چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(108), pp. 129-136. doi: 10.22092/asj.2015.104407
طالبی, محمدعلی, وطن خواه, محمود, میرهادی, سید احمد. بهبود ژنتیکی ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی در بره های لری بختیاری در اثر انتخاب برای کاهش چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(108): 129-136. doi: 10.22092/asj.2015.104407