آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,054
تعداد مشاهده مقاله28,244,664
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,263,936

1.

کاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحه 3-16
امین عشایری زاده؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سعید زره داران

2.

تعیین ارزش اقتصادی صفات مهم در گاوهای هلشتاین استان چهارمحال و بختیاری با سطوح مختلف تولید شیر

صفحه 17-30
محمود وطن خواه؛ مهراب فرجی نافچی

3.

تأثیر گیاه دارویی جغجغه (Prosopis farcta) بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی

صفحه 31-44
صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ قاسم مقصودی نژاد

4.

گوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک

صفحه 45-54
عبدالحکیم توغدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ آشورمحمد قره باش

5.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

6.

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

7.

بررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 81-90
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ منیر پور قاسمی

8.

عملکرد، میزان فراسنجه های خون، خصوصیات روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با ال کارنیتین در شرایط تنش گرمایی

صفحه 91-104
احمد بابازاده اقدم؛ محسن دانشیار؛ شهاب قاضی هرسینی

9.

اثرات طرح بهینه‌‌سازی مصرف سوخت بر شاخص‌‌های تولید مرغداری‌‌های گوشتی استان آذربایجان‌غربی

صفحه 105-114
یوسف معروف‌‌زاده؛ علی نوبخت

10.

تأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و سیستم‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 115-128
محمدعلی شیرعلی؛ سمیه سالاری؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری؛ رحمان جهانیان

11.

اثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 129-142
مریم اسکندری؛ علی نوبخت

12.

اثر دانه کتان بر روی عملکرد تولید مثلی گاوهای هلشتاین تازه زا

صفحه 143-146
محمد زندی؛ مقداد جهانی مقدم؛ نبی اله آقازیارتی؛ محمد رضا سنجابی

13.

اثرات روش های متفاوت محدودیت غذایی بر صفات تولیدی و ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین

صفحه 147-158
صیفعلی ورمقانی؛ علی نوری امامزاده؛ امین صمدی

14.

دلایل و زمان حذف گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش حرارتی در ایران

صفحه 159-166
عیسی دیرنده؛ محسن قلی زاده؛ محمد کاظمی فرد؛ هدی جواهری بارفروشی؛ وحید واحدی؛ حامد خلیل وندی؛ فرهاد صمدیان

15.

بازسازی و آنالیز توپولوژی شبکه متابولیکی دخیل در تولید شیرگاو

صفحه 167-180
شعله قربانی؛ مجتبی طهمورث پور؛ علی مسعودی نژاد؛ محمد رضا نصیری؛ یزدان عسگری؛ احسان معتمدیان

16.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره‌ی غذایی بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی طی دوره‌ی پایانی

صفحه 181-190
حمیدرضا طاهری؛ محمد عباسی

17.

تأثیر منبع علوفه و دفعات تغذیه‌ی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری و متابولیت‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

صفحه 191-202
مصطفی حاجی لو؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو؛ حمید امانلو

18.

بررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین

صفحه 203-212
حسین محب الدینی؛ غلامحسین طهماسبی؛ بهروز دستار؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید زره داران


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب