آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,053
تعداد مشاهده مقاله28,168,200
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,253,110

1.

اثرات استفاده از گیاهان دارویی پونه (.Mentha plugium L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد و متابولیت‌های خون در بلدرچین‌های تخم‌گذار

صفحه 3-14
علی نوبخت؛ سهراب آذرفر؛ یوسف مهمان‌‌نواز؛ محمدرضا قلعه نویی

2.

اثر پودر چویر(.Ferulago angulata L) و ویتامین E بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و برخی فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی

صفحه 15-26
فیروز صمدی؛ مسیب امیری

3.

تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی

صفحه 27-34
حمیدرضا صحرائی؛ شهاب قاضی؛ علی کیانی

4.

تأثیر سطوح مختلف اسیدفولیک جیره بر مقدار فولات زرده تخم مرغ و عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار

صفحه 35-44
علی اصغر ساکی؛ منصوره عبدالملکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ پویا زمانی؛ اقبال طاهری؛ میلاد منافی

5.

تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین

صفحه 45-52
افشین حیدری نیا؛ محمدحسین شهیر؛ حمیدرضا طاهری؛ سیدعبداله حسینی

6.

تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحه 53-66
مجتبی فلاح؛ بهروز دستار؛ فرزانه گنجی؛ امین عشایری زاده

7.

تأثیر عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 67-82
محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد رضا راجی؛ محمد طاهر میرکزهی؛ حسن صالح؛ محمد رضا هاشمی

8.

اثر استفاده از دانه تریتیکاله خام و عمل آوری شده بر عملکرد و مورفولوژی مخاط روده کوچک جوجه های گوشتی

صفحه 83-94
محمد حسین نعمتی؛ نواب اوصانلو؛ علی نوبخت

9.

اثرات فیبر خوراکی محلول و نامحلول بر عملکرد و هیستومورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحه 95-108
علی اصغر ساکی؛ عنایت رحمت نژاد

10.

اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای

صفحه 109-120
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی

11.

اثرات دانه‌ی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون بلدرچین‌های ژاپنی مولد

صفحه 121-132
کامبیز اعزازی؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد

12.

تحلیل اقتصادی تولید گوشت مرغ در شهرستان بهبهان

صفحه 133-142
سیامک مشایخی؛ محمد علی پسندیده؛ سید جمال‌الدین فاطمی

13.

اثر سن اولین زایش بر صفات تولید شیر گاوهای شیری در اقلیم نیمه خشک ایران

صفحه 143-152
حسین نعیمی پور یونسی؛ محمد مهدی شریعتی؛ علیرضا شهدادی

14.

اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عمل‌‌آوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی در مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 153-162
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

15.

بررسی مزایا و معایب طرح یکپارچه سازی عمودی صنعت طیور از دید مرغداران (مطالعه موردی: شهرستان ساری)

صفحه 163-174
بیتازنجانی آبندانسری؛ سید موسی کریمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب