آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,376
تعداد مشاهده مقاله47,914,123
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,886,897
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
حمیدرضا صحرائی; شهاب قاضی; علی کیانی. "تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 109, 1394, 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). 'تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), pp. 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(109): 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب