آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,972
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,627
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
حمیدرضا صحرائی; شهاب قاضی; علی کیانی. "تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 109, 1394, 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). 'تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), pp. 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(109): 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب