آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,440
تعداد مشاهده مقاله48,835,030
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,301,793
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
حمیدرضا صحرائی; شهاب قاضی; علی کیانی. "تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 109, 1394, 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). 'تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), pp. 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(109): 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب