آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,699,572
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,512
لکی, ایوب, دهقان بنادکی, مهدی, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, رضایزدی, کامران. (1394). اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089
ایوب لکی; مهدی دهقان بنادکی; ابوالفضل زالی; مهدی گنج خانلو; کامران رضایزدی. "اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 109, 1394, 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089
لکی, ایوب, دهقان بنادکی, مهدی, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, رضایزدی, کامران. (1394). 'اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), pp. 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089
لکی, ایوب, دهقان بنادکی, مهدی, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, رضایزدی, کامران. اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(109): 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب