لکی, ایوب, دهقان بنادکی, مهدی, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, رضایزدی, کامران. (1394). اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089
ایوب لکی; مهدی دهقان بنادکی; ابوالفضل زالی; مهدی گنج خانلو; کامران رضایزدی. "اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 109, 1394, 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089
لکی, ایوب, دهقان بنادکی, مهدی, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, رضایزدی, کامران. (1394). 'اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(109), pp. 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089
لکی, ایوب, دهقان بنادکی, مهدی, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, رضایزدی, کامران. اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(109): 109-120. doi: 10.22092/asj.2016.106089