آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,845
تعداد مقالات32,297
تعداد مشاهده مقاله41,381,035
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,556,231

1.

صفحات آغازین


2.

بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب

صفحه 1-20
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هادی زراعتگر؛ بیتا بیضایی

3.

بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی

صفحه 21-44
علیرضا رحمن؛ فرزاد کاظمی پور؛ فاطمه حسین مردی

4.

بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران

صفحه 45-54
لیلا بهبهانی؛ مریم رواقی

5.

بررسی ویژگی‌های دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس

صفحه 55-68
منصوره سلیمانی فرد؛ جواد فیضی

6.

تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج

صفحه 69-84
مهدی پور رشیدی؛ علیرضا صادقی؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی؛ زهره مختاری

7.

مروری بر حسگرهای زیستی بر پایه آنتوسیانین ها، بتالین ها و کورکومین ها در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

صفحه 85-110
بهاره نوروزی؛ نگین خشنود؛ سارا سوری

8.

تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر

صفحه 111-130
سید مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

9.

بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا

صفحه 131-154
محمد مهدی کریمخانی؛ عبداله جمشیدی؛ محمود نصرالله زاده؛ محمد آرمین؛ طیبه زینلی؛ سید مهدی جعفری

10.

بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی

صفحه 155-176
علی ابراهیم زاده؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مریم قاسمی

11.

بررسی تولید اسید لاکتیک از ملاس چغندر توسط باکتری باسیلوس سوبتیلیس

صفحه 177-188
مسعود هنرور؛ فهیمه نوریان

12.

بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج

صفحه 189-202
مریم محمدی؛ فرناز دستمالچی؛ غلامرضا عسگری؛ حسین کیانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب