آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,697,270
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,252,937

1.

صفحات آغازین


2.

بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب

صفحه 1-20
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ هادی زراعتگر؛ بیتا بیضایی

3.

بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی

صفحه 21-44
علیرضا رحمن؛ فرزاد کاظمی پور؛ فاطمه حسین مردی

4.

بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران

صفحه 45-54
لیلا بهبهانی؛ مریم رواقی

5.

بررسی ویژگی‌های دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس

صفحه 55-68
منصوره سلیمانی فرد؛ جواد فیضی

6.

تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج

صفحه 69-84
مهدی پور رشیدی؛ علیرضا صادقی؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی؛ زهره مختاری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب