آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,996
تعداد مقالات33,553
تعداد مشاهده مقاله44,160,925
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,534,165
محمدی, مریم, دستمالچی, فرناز, عسگری, غلامرضا, کیانی, حسین. (1402). بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344
مریم محمدی; فرناز دستمالچی; غلامرضا عسگری; حسین کیانی. "بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344
محمدی, مریم, دستمالچی, فرناز, عسگری, غلامرضا, کیانی, حسین. (1402). 'بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344
محمدی, مریم, دستمالچی, فرناز, عسگری, غلامرضا, کیانی, حسین. بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب