آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,043
تعداد مقالات34,034
تعداد مشاهده مقاله46,316,587
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,428,974
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. (1402). بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
علی ابراهیم زاده; مصطفی مظاهری طهرانی; مریم قاسمی. "بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. (1402). 'بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب