آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,865,149
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,370,908
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. (1402). بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
علی ابراهیم زاده; مصطفی مظاهری طهرانی; مریم قاسمی. "بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. (1402). 'بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369
ابراهیم زاده, علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, قاسمی, مریم. بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیب موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 155-176. doi: 10.22092/fooder.2024.354397.1369


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب