آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,027
تعداد مقالات33,816
تعداد مشاهده مقاله45,217,234
تعداد دریافت فایل اصل مقاله58,887,668
حسینی بحری, سید مهدی, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1402). تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373
سید مهدی حسینی بحری; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری. "تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373
حسینی بحری, سید مهدی, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1402). 'تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373
حسینی بحری, سید مهدی, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب