آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,443
تعداد مشاهده مقاله48,940,826
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,370,090
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. (1402). تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
مهدی پور رشیدی; علیرضا صادقی; امان محمد ضیایی فر; محمد قربانی; زهره مختاری. "تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. (1402). 'تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب