آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,871
تعداد مقالات32,536
تعداد مشاهده مقاله42,413,303
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,189,744
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. (1402). تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
مهدی پور رشیدی; علیرضا صادقی; امان محمد ضیایی فر; محمد قربانی; زهره مختاری. "تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. (1402). 'تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325
پور رشیدی, مهدی, صادقی, علیرضا, ضیایی فر, امان محمد, قربانی, محمد, مختاری, زهره. تاثیر پخت با سامانه تابش مادون‌قرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپک‌زدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 69-84. doi: 10.22092/fooder.2024.357439.1325


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب