آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,388
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,561,545
کریمخانی, محمد مهدی, جمشیدی, عبداله, نصرالله زاده, محمود, آرمین, محمد, زینلی, طیبه, جعفری, سید مهدی. (1402). بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367
محمد مهدی کریمخانی; عبداله جمشیدی; محمود نصرالله زاده; محمد آرمین; طیبه زینلی; سید مهدی جعفری. "بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367
کریمخانی, محمد مهدی, جمشیدی, عبداله, نصرالله زاده, محمود, آرمین, محمد, زینلی, طیبه, جعفری, سید مهدی. (1402). 'بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367
کریمخانی, محمد مهدی, جمشیدی, عبداله, نصرالله زاده, محمود, آرمین, محمد, زینلی, طیبه, جعفری, سید مهدی. بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب