آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,959,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,241,611

1.

صفحات آغازین


2.

بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک

صفحه 1-14
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزاد بخت؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتری‌های پروبیوتیک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خامه‌ترش

صفحه 15-30
فریال خادمی؛ علی معتمد زادگان؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ سیداحمد شهیدی

4.

شبیه‌سازی عددی با کامسول و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک‌کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده

صفحه 30-50
آزاده رنجبر ندامانی؛ جعفر هاشمی

5.

بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده

صفحه 51-62
نیوشا خواجه؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ لیلا نوری

6.

بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابه‌های غذایی

صفحه 63-74
سمیرا صیامی عراقی؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ علی اکبر سیف کردی؛ رضا دین پناه

7.

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز

صفحه 75-90
معصومه الوند؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ شیما کاوه

8.

بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین

صفحه 91-102
امیر عاقلی کهنه شهری؛ یعقوب پاژنگ؛ فاطمه قمری

9.

بررسی ویژگی‌های مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود

صفحه 103-114
شعیب غلامی؛ سعید مینایی؛ علیرضا مهدویان؛ شفیع رحمتی

10.

سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی

صفحه 115-134
فاطمه ارمی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی

11.

تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less

صفحه 135-150
رضا حبیبی؛ اصغر خسروشاهی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ شهین زمردی؛ نارملا آصفی

12.

بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد

صفحه 151-168
فاطمه شیخ؛ مریم حسنی؛ حسین کیانی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ جواد سیفی

13.

بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخش‌های مختلف سبزیجات رایج در کشور

صفحه 169-183
بهمن یارقلی؛ اکرم حسین نژادمیر


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب