آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,038
تعداد مقالات33,994
تعداد مشاهده مقاله46,011,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,271,417
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
محمد واحدی ترشیزی; محسن آزاد بخت; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). 'بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب