آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,894
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,124
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
معصومه الوند; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی; شیما کاوه. "مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). 'مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب