آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,329
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,253,640
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
معصومه الوند; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی; شیما کاوه. "مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). 'مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب