آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,764,541
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,188,672
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
معصومه الوند; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; هدی شهیری طبرستانی; شیما کاوه. "مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1401). 'مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303
الوند, معصومه, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 75-90. doi: 10.22092/fooder.2023.354314.1303


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب