آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,862,435
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,368,924
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. (1401). بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
نیوشا خواجه; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری. "بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. (1401). 'بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب