آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,304
تعداد مشاهده مقاله47,172,329
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,082,483
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. (1401). بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
نیوشا خواجه; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری. "بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. (1401). 'بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا, نوری, لیلا. بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 51-62. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب