خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا. (1401). بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
نیوشا خواجه; عبدالرضا محمدی نافچی. "بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا. (1401). 'بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298
خواجه, نیوشا, محمدی نافچی, عبدالرضا. بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/fooder.2021.353821.1298


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.