آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,807,363
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,227,312

1.

صفحات آغازین


2.

اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی

صفحه 1-12
ابوالفضل گلشن تفتی؛ بهاره محمدی

3.

مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی

صفحه 13-34
آذر نقوی گرگری؛ نارملا آصفی؛ لیلا روفه گری نژاد

4.

مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 35-56
محسن آزاد بخت؛ محمد جواد محمودی؛ رضا قزاق جاهد؛ محمد واحدی ترشیزی

5.

بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو

صفحه 57-74
یاسمین فیاض؛ مسعود هنرور؛ نرگس مورکی

6.

بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه

صفحه 75-92
رویا باقری؛ پیمان آریایی

7.

تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل

صفحه 93-108
زهرا ملک زاده؛ ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی

8.

ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی

صفحه 109-122
رضا صیاد حق شمار؛ رضا محمدی گل؛ بابک وکیل زاده کاجی

9.

ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی برنج (رقم فجر)

صفحه 119-138
علیرضا قدس ولی؛ جلال محمدزاده

10.

بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو

صفحه 139-150
منصوره سادات دانشزاده؛ حسین عباسپور؛ لیلا امجد؛ عبدالرضا محمدی نافچی

11.

بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلی‌ساکارید خارج سلولی بر ویژگی‌های رئولوژیک ماست هم‌زده

صفحه 151-164
صحرا فرهادی

12.

کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان

صفحه 165-178
آزاده رنجبر ندامانی؛ سیده مائده هاشمی

13.

تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 179-192
شهین زمردی؛ مجتبی آزدر قره آغاجی؛ مهدی قره خانی؛ شهرام حنیفیان


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب