آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,083
تعداد مقالات34,394
تعداد مشاهده مقاله48,223,456
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,992,542
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
آزاده رنجبر ندامانی; سیده مائده هاشمی. "کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). 'کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب