آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,536
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,253,762
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. (1401). مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
آذر نقوی گرگری; نارملا آصفی; لیلا روفه گری نژاد. "مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. (1401). 'مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268
نقوی گرگری, آذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا. مدل‌سازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 13-34. doi: 10.22092/fooder.2020.342853.1268


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب