ملک زاده, زهرا, حسینی, ابراهیم, بهمدی, هما, پژند, علیرضا. (1401). تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2022.354081.1299
زهرا ملک زاده; ابراهیم حسینی; هما بهمدی; علیرضا پژند. "تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/fooder.2022.354081.1299
ملک زاده, زهرا, حسینی, ابراهیم, بهمدی, هما, پژند, علیرضا. (1401). 'تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2022.354081.1299
ملک زاده, زهرا, حسینی, ابراهیم, بهمدی, هما, پژند, علیرضا. تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیب‌زمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/fooder.2022.354081.1299


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.