آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,906,004
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,346,772
زمردی, شهین, آزدر قره آغاجی, مجتبی, قره خانی, مهدی, حنیفیان, شهرام. (1401). تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 179-192. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296
شهین زمردی; مجتبی آزدر قره آغاجی; مهدی قره خانی; شهرام حنیفیان. "تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 179-192. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296
زمردی, شهین, آزدر قره آغاجی, مجتبی, قره خانی, مهدی, حنیفیان, شهرام. (1401). 'تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 179-192. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296
زمردی, شهین, آزدر قره آغاجی, مجتبی, قره خانی, مهدی, حنیفیان, شهرام. تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 179-192. doi: 10.22092/fooder.2021.353815.1296


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب