آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,047,768
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,338,692

1.

بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور

صفحه 1-12
عیسی ابراهیمی درچه؛ پژمان فتحی؛ علیرضا اسماعیلی؛ ابراهیم متقی

2.

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 13-26
سید حسن جلیلی؛ ناصر صداقت؛ فاطمه نوغانی

3.

تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni )

صفحه 27-36
همایون حسین زاده صحافی؛ آریا اشجع اردلان؛ جمشید سیفی

4.

پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis)

صفحه 37-48
علی سالارپوری؛ سیامک بهزادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ محمد درویشی؛ محمد رضا طاهری زاده؛ آرموند کشیشیان

5.

تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن

صفحه 49-60
عیسی شکیب؛ مرضیه موسوی نسب

6.

ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان پرورشی Oncorhynchus mykiss اسپانیایی و آمریکایی

صفحه 61-70
ابوالفتح علیپور؛ سالار درافشان؛ احمد قاسمی

7.

تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال

صفحه 71-84
مرضیه غلامزاده؛ ابراهیم حسینی؛ سهیل اسکندری؛ هدایت حسینی

8.

اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

صفحه 85-100
فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی

9.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,)

صفحه 101-116
زهرا محمودی؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ مجید رضا خوش خلق

10.

مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان

صفحه 117-128
سیدعبدالصاحب مرتضوی زاده؛ فرخ امیری؛ محمد یونس زاده فشالمی؛ همایون حسین زاده صحافی؛ حسین هوشمند

11.

بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس

صفحه 129-138
ملیکا ناظمی؛ عباسعلی مطلبی؛ شهلا جمیلی؛ پرگل قوام مصطفوی؛ علی ماشینچیان

12.

تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر

صفحه 139-148
مهرنوش نوروزی؛ علی ناظمی؛ محمد پورکاظمی؛ محمد هادی سمیعی؛ فاطمه دانشور؛ آمنه امیر جنتی

13.

مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم

صفحه 149-156
مهران یاسمی؛ محمد رضا قمی مرزدشتی؛ طاهره دارنهال؛ بهروز محمدزاده؛ هومن امینی

14.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

15.

یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین

صفحه 171-174
حسین پیری؛ سعید یلقی؛ منصور شریفیان

16.

یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

صفحه 175-184
سید مهدی حسینی فرد؛ مراد شاکر خشرودی؛ سیده حوری بیکایی؛ نرمین عزت رحیمی؛ مجید رازقی منصور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب